کاهش محسوس دما در اغلب مناطق کشور

چهارشنبه ۰۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۵:۰۰ 7 روز پیش

کاهش محسوس دما در اغلب مناطق کشور

ورود سامانه بارشی جدید از جمعه

عصر سفر- رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود سامانه بارشی دیگری در روز جمعه از سمت مرزهای غربی کشور خبر داد.

سرویس : اخبار

به گزارش پایگاه خبری «عصرسفر» به نقل از ایسنا، صادق ضیاییان درباره پیش‌بینی وضع هوای کشور گفت: سامانه بارشی در روز چهارشنبه در استان‌های ساحلی خزر، اردبیل، خراسان‌های شمالی، رضوی، جنوبی، سیستان و بلوچستان، یزد، کرمان، سمنان، فارس و ارتفاعات البرز مرکزی فعال بوده و سبب بارش برف و باران خواهد شد. این سامانه پنجشنبه در برخی نقاط استان‌های گلستان، خراسان‌های شمالی، رضوی، جنوبی، سیستان و بلوچستان و کرمان سبب بارش پراکنده و خفیف شده و سپس از کشور خارج می‌شود.

وی ادامه داد: چهارشنبه در اکثر مناطق کشور و پنجشنبه در نیمه شرقی کشور کاهش محسوس دما خواهیم داشت. همچنین در روز چهارشنبه در نیمه شرقی کشور، مناطق مرکزی و در استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و پنجشنبه در نیمه شرقی کشور وزش باد شدید بوده و در برخی نقاط گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان اضافه کرد: جمعه سامانه بارشی دیگری از سمت مرزهای غربی وارد کشور شده و در مناطق شمال غرب، غرب، جنوب غرب و ارتفاعات مرکزی البرز سبب بارش می‌شود. این سامانه شنبه در مناطق غرب، جنوب غرب و جنوب و یکشنبه علاوه بر مناطق فوق در شرق و مرکز کشور سبب بارش می‌شود.

وی در ادامه گفت: چهارشنبه دریای خزر و از چهارشنبه تا یکشنبه خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان تهران فردا پنجشنبه صاف تا کمی ابری گاهی وزش باد با حداکثر دمای 3 و حداقل دمای 5- درجه سانتیگراد و طی جمعه کمی ابری تا نیمه ابری بتدریج افزایش ابر و وزش باد گاهی بارش پراکنده با حداقل دمای 2- و حداکثر دمای 5 درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: فردا شهرکرد با کمینه دمای 18- سانتیگراد و پس فردا اردبیل با کمینه دمای 19- درجه سانتیگراد سردترین و فردا و پس فردا بندرعباس با دمای 24 درجه سانتیگراد گرم‌ترین مرکز استان کشور پیش‌بینی می‌شوند.

 

مطالب مرتبط